Jag som välkomnar dig till denna sida heter Mervi Kärki och är Highly rekommended  Dog Listener av internationellt kända Jan Fennell the Dog Listener som är grundaren till Amichien Bonding metoden. Jan Fennell the Dog Listener Den kunskap jag fått om hundens kommunikation delar jag gärna med mig till dig och andra hundägare.

Jag utbildar dig och din familj i hundens kommunikation och signaler via hemkonsultationer.

Utbildningar även för dig som har hundar i ditt yrke…Hunddagis, Doggy walker, Veterniärkliniker osv.

Det finns många olika problem med våra hundar i samhället. Det finns små problem som vi vill rätta till och sedan så finns det problem som påverkar hela vårt hundägarskap och vardag. Inget problem är större eller mindre, det är alltid du själv som vet vad som behöver förändras – Vi utgår från  ditt hundägarskap. Många hundägare som kontaktar mig har stora problem med sina hundar men mer och mer vanligt blir också att hundägare som vill utvecklas inom hundens kommunikation lär sig hur metoden fungerar. Amichien Bonding är inte bara för s.k “problemhundar” men det hjälper dig som  har problem att lösa dem.

Jag har stor erfarenhet från många olika typer av hundpersonligheter och problembeteenden. Metoden jag lär ut passar alla hundar! Jag har utfört flera hundra hemkonsultationer här i Sverige. De spelar ingen roll vilken typ av hundägare du är, det enda som är viktigt är att du vill att din hund skall vara trygg och stressfri i en värld som den inte förstår. Det är alltid dig och din familj som vi fokuserar på vid en hemkonsultation så ni sedan kan utvecklas vidare ut i den stora världen.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster här.


Välkommen in till butiken!

Hälsobutiken för katt och hund
Korsvägen 20
183 30 Täby

Telefon: 0709-786 100
Mail: hundinspiration@gmail.com

Butiken ligger i Roslags Näsby, precis vid tågstationen. Klicka här för att se karta.

Öppettider

Mån - fre Kl. 10.00 - 18.00
Lördag Kl. 11.00 - 15.00
Söndag Stängt

Få information när nyheter presenteras på hemsidan genom att fylla i din e-mailadress i rutan, klicka sedan på knappen nedan.

Join 2 other subscribers